Welcome

.: Uhayyikum Ayyuhal Ikhwah Wal-Akhowat Al-A'izza' Bitahiyyatil-Islam Tahiyyatan Toyyibatan Min 'Indillah :.
.:Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh:.
.:Ahlan Wasahlan Wa Marhaban Bikum Ila Hazas-Sofhah (^_^):.

Tuesday, 28 June 2011

~ .: Di Celah-Celah Kesibukan :. ~

Bismillah...

Lame beno dah tak ku'update' blog nih.

masih gagal mendisiplinkan diri dalam fokus dan bersungguh dengan apa yang telah dimulakan...

Ya Allah, lemahnya aku.


Banyak cerita-cerita yang menarik nak kukongsi, tapi dah basi dah...

nak ingat pon malas... malas pulak dah... aduhai...


Ntah berape ramai dah, kawan, rakan-taulan, kenalan, teman, sahabat-handai, saudara-mara, yang mendirikan rumah tangga dalam musim cuti yang lepas, dan selepas seminggu musim cuti...

maklumlah, pelajar-pelajar IPT tengah menternak diri mereka di rumah skang ni...

himpun daya untuk mengharungi semester panjang nanti...


Saya macam biase, meneruskan rutin harian yang same sejak 21 Mac 2011,

iaitu ke sekolah dan mengajar...

menulis Rancangan Pengajaran Harian...

Tasmik pelajar...

Balik... huhu


Kemaskini status...

Bujang trang tang tang... haha

Rezki Allah Belaka bak kata Pensyarah saya, dinukilkan dari sahabatnya... ^_^


Indahnya Hidup bersyariat...

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers